Jelentkezés adatbázisba

Jelentkezésedet benyújthatod egy aktuális álláshirdetésre vagy jelentkezhetsz adatbázisunkba.. A jelentkezési lap valamennyi megjelölt mezőjét ki kell töltened, ellenkező esetben a jelentkezésedet nem tudjuk elfogadni.

Amennyiben konkrét állásra jelentkezel, megvizsgáljuk, hogy megfelelsz-e az elvárásoknak, majd döntésünkről értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre.

Általános jelentkezés esetén megnézzük, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol figyelembe vehetjük pályázatodat, illetve ha később képességeidnek és adottságaidnak megfelelő állásajánlat jelenik meg, arról értesítést küldünk, amit néhány gombnyomással megpályázhatsz anélkül, hogy önéletrajzodat újra rögzítened kellene.

FONTOS

Sikeres regisztráció esetén e-mailt küldünk, amely egy linket tartalmaz. Erre a linkre kattintva meg kell erősítened a jelentkezésedet. Amennyiben a pályázatodban szereplő adatokat módosítani szeretnéd, bármikor beléphetsz e-mail címed és a megerősítéskor megadott jelszavad segítségével. Új állásra történő jelentkezés esetén ugyancsak elég az e-mail címedet és jelszavadat megadnod, nem kell önéletrajzodat újból módosítani.

Általános jelentkezés