Termékmenedzsment
Hálózatüzemeltetés
Helpdesk
Visszatérő kollégáink
Karrier utak

Ismerd meg az Invitech világát!

Vállalatunk Magyarország egyik vezető telekommunikációs és infrastruktúra megoldás-szállítója, amely több mint 6 000 vállalati, intézményi és nagykereskedelmi ügyfélnek nyújt menedzselt infokommunikációs szolgáltatásokat.

Az Invitech klasszikus telekommunikációs és internetszolgáltatóként indult és mára egy sokszínű, high-tech informatikával is foglalkozó vállalattá fejlődött. A jövőre is gondolva tudjuk, hogy csak úgy juthatunk előre, ha képesek vagyunk lépést tartani a fejlődéssel a technológiában, a modernizációban és a gondolkodásban egyaránt.

Vállalatunk számára a partnerség az egyik legfontosabb érték. Ismerni és érteni akarjuk ügyfeleink gondolkodását, előfizetőink igényeit vagy vállalkozásuk, cégük működését, elégedettségük, illetve sikerességük kulcsát. Mindezt azért, hogy számukra a legmagasabb minőségű, rájuk szabott, optimális megoldásokat, szolgáltatásokat biztosíthassuk, ezzel hozzásegítve őket üzleti céljaik eléréséhez.

Hiszünk benne, hogy a siker kulcsa a csapategységben és a kemény munkában rejlik, de az üzleti életben van még valami: a legsikeresebb vállalatokat az különbözteti meg a többitől, hogy komolyan építenek saját legfontosabb értékeikre, és a napi munkájukat is ennek szellemében végzik.

Támogató és együttműködő céges kultúránk lehetővé teszi, hogy az irodában is otthon érezd magad, a távmunka lehetősége és családbarát programjaink könnyebbséget jelentenek a mindennapokban. Kiváló szakembereink tudásmegosztása mellett szakmai konferenciák, tréningek segítségével fejlődhetsz tovább.

Csatlakozz csapatunkhoz, teremts értéket velünk, rugalmasan, közösségben!